huur mij in

Naast mijn publicaties voor WPjournalist maak ik tijd vrij om nieuwe WordPress websites te bouwen en succesvol te maken. Je kunt me inhuren voor opdrachten. Meer over mijn aanpak lees je op mijn persoonlijke website Blinder Webdesign.

Een standaard WordPress website bouwen is inmiddels niet meer zo ingewikkeld. Maar een succesvolle website bouwen die meer bezoekers trekt, daar komt meer bij kijken. Ik kan je daarbij helpen en ook adviseren over de inhoud van de website.

Ook voor niche websites kun je bij mij terecht, zoals een educatieve website of een database website. ThemeForest heeft daar mooie oplossingen voor, zodat je de website niet vanaf nul hoeft op te bouwen.

Wil je over WordPress oplossingen worden geadviseerd, kan dat ook. Bijvoorbeeld over hoe je meerdere websites in een overzicht kunt managen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op