Met hart en ziel werk ik aan WPjournalist, een platform over WordPress & content marketing. Deze niche website trekt inmiddels honderden bezoekers per dag. Dat aantal zal de komende jaren verder groeien.

Door een uitgekiende content marketing strategie staan veel van mijn artikelen hoog (of zelfs op nummer 1) in de zoekresultaten van Google. De site is goed vindbaar in de zoekmachines.

Verder is de website uitgerust met AMP, een vertaalplugin, technische snufjes waar een website van tegenwoordig aan moet voldoen.

Ik ben continu aan het experimenteren met de website. Momenteel ben ik de website in z’n geheel aan het vertalen in het Engels met hulp van de vertalers van het freelance platform Fiverr. Mogelijk ga ik nog meerdere talen toevoegen.

WordPress expert

De ervaring die ik als WordPress expert in de afgelopen jaren (5+) heb opgedaan, deel ik graag met anderen. Ik ben specialist in de themes & tools van ThemeForest en kan je op dit vlak allround helpen/adviseren met de bouw of ontwikkeling van je website.

Voorbeelden van mijn werk zie je hier. Kwaliteit, informeel in de omgang en betrouwbaarheid zijn mijn kernwaarden. Je kunt me inhuren voor langere tijd om bijvoorbeeld alle websites van jouw onderneming aan te passen/vernieuwen. In combinatie met een content strategie.

Heb je een website die aan vernieuwing toe is of wil je een hele nieuwe website, stuur even een mailtje naar contact@wpjournalist.nl.

wordpress expert marcel gansevoort
Hallo, ik ben Marcel Gansevoort, eigenaar van (onder meer…) WPjournalist.