Basic website

Je wilt niet teveel geld spenderen, maar toch een professionele en effectieve website. Maximaal 10 pagina’s.

Ik werk met WordPress en ThemeForest. Dat is een marktplaats voor websites waar je voor weinig geld een professionele website kunt kopen. Het is hét startpunt voor iedereen die een website wil bouwen, want je kunt er ook stockfoto’s, plugins, animatiefilmpjes en nog veel meer krijgen. Het is de Praxis van de websites.

ThemeForest heeft voor mij geen geheimen meer. Ik kan (bijna) alles wat je daar tegenkomt, voor je bouwen, aanpassen en uitbreiden.

neem contact op

e-learning

Het gaat komen, echt! Steeds meer mensen zullen online cursussen gaan volgen. Ook voor jou is dat haalbaar en dat kunnen we voor je bouwen.

Corporate

De huidige, bestaande website is te beperkt. Je wilt echt een stap vooruit zetten met je website. Meer aandacht voor vormgeving, SEO en advies over de inhoud.

Maatwerk

Je wilt een dijk van een website. Veel maatwerk, extra functionaliteiten, Kortom, een goed scorende, moderne en goed vindbare website. We halen - samen - alles uit de kast.

Je kunt me inhuren voor opdrachten. Meer over mijn aanpak lees je op mijn persoonlijke website Blinder Webdesign.

Een standaard WordPress website bouwen is inmiddels niet meer zo ingewikkeld. Maar een succesvolle website bouwen die meer bezoekers trekt, daar komt meer bij kijken. Ik kan je daarbij helpen en ook adviseren over de inhoud van de website.

stel een vraag

Gebruiksvriendelijkheid, techniek, inhoud, SEO, navigatie, kleuren; aan alles wordt gedacht bij het bouwen van de website. Om een voorbeeldje te noemen: de kleuren van de blokken van deze pagina zijn gekozen met behulp van een color palette.

Bepaalde kleuren passen goed bij elkaar en daar kun je dan een huisstijl van maken. Om aan een goede kleuren combinatie voor je website te komen, zijn er speciale websites, zoals Color-hex.

Wil je nog meer informatie over hoe je een website opbouwt? Neem contact op

Verhuizing

Je hebt een zwaar verouderde website, met prachtige content. Maar hoe verhuis je die naar een nieuwe, moderne en responsive website? Met WordPress is dat te realiseren zonder al te veel kosten en hoofdbrekens.

Avada

Het meeste verkochte theme ter wereld is Avada. Ken je het? Er is zo ontzettend veel mogelijk met dit theme. Ik kan het voor je installeren en een demo aanmaken. Daarna kun je het zelf verder uitbouwen.

Landingspage

Soms heb je geen nieuwe website nodig, maar wil je alleen een landingspage. Een wat? Een landingspagina is een speciale pagina op een website die gericht is om één product of dienst te verkopen. Als je die goed inricht, kun je flink meer verkopen.

Cursus

Ik overweeg een mastercursus WordPress & content marketing te starten. Techniek, inhoud, SEO, handigheidjes, do's en dont's; alles wat ik in 5 jaar heb geleerd, wil ik in deze cursus persen. Klinkt dat als muziek in de oren? Stuur even een mailtje.

Vlotte online pen

Ik bouw, maar ik schrijf ook. Ik kan voor jou inhoudelijk goede artikelen schrijven, perfect SEO geoptimaliseerd, zodat je goed vindbaar bent. Wil jij ook een inhoudelijke verbeterslag maken voor je website? Ik doe het graag.