DELEN

Hello Bar is een online tool om meer klanten te genereren. Het is een opvallende balk bovenin of onderin je website om bijvoorbeeld klanten te verleiden om lid te worden van je nieuwsbrief.

Als je een bedrijfswebsite runt, wil je natuurlijk leads binnenhalen en e-mails verzamelen om klanten te interesseren voor je producten en diensten.

Dat zou je kunnen doen met een popup, maar veel mensen vinden dit een te agressieve benadering.

hello barAls je dat vindt, kun je beter de Hello Bar gebruiken. Het is een balk die je bijvoorbeeld bovenaan je website kunt zetten.

Het een mooi ontworpen balk die over de hele breedte van je website wordt geplaatst.

Hello Bar, hoe werkt het?

Wat kun je allemaal met deze online tool?

  • Meer nieuwsbrief inschrijvers genereren. De balk kan worden gekoppeld met mailprogramma’s, zoals MailChimp of Aweber.
  • Het helpt je om de social media te promoten, zoals Twitter, Buffer, Facebook, Google+, LinkedIn en Pinterest.
  • Het laat volg knoppen zien van Google+, Pinterest enTwitter.

Er is een gratis versie met de basic functies, wil je meer mogelijkheden dan moet je ervoor betalen. Vaak heb je aan die basisfuncties al genoeg.

Als je bijvoorbeeld meer nieuwsbrief inschrijvers wilt, kun je via de balk een eBook of webinar aanbieden. De mensen kunnen zich hiervoor aanmelden via de Hello Bar.

Maar je kunt de balk ook door laten linken naar een landingspagina om je producten en diensten aan de man te brengen. Lees hierover meer in het artikel How to Gain 1,180 Additional Email Subscribers in 30 Days Using the Hello Bar

WordPress Plugin

Om de tool op je website te plaatsen, kun je de Hello Bar for WordPress gebruiken. Je moet je eerst aanmelden bij de website en daarna kun je de code invoeren in het onderstaande veld in je cms.

hello bar invoerveld

Alternatief

Er zijn nog alternatieven voor de balk. Zo kun je bijvoorbeeld ook ManyContacts gebruiken dat vergelijkbaar is met de Hello Bar. Ook een prima oplossing om meer nieuwsbrief inschrijvers te krijgen.

 

 

RECENSIEOVERZICHT
Hoe belangrijk voor je website?
Gebruikersvriendelijkheid
Betrouwbaarheid
Support
Wordt deze tool regelmatig geactualiseerd?
DELEN
Vorig artikelMaak tweets clickable met ClickToTweet
Volgend artikelFotoprogramma Paint.NET

Marcel Gansevoort is enthousiast over de ongekende kracht van online publishing en WordPress. Zijn streven? Websites ontwikkelen die succesvol zijn, die iets in beweging zetten. Marcel is specialist in webdesign en heeft veel ervaring met tekst en inhoud van websites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here